Pavicem Mikrosementti

Aito alkuperäinen Pavicem Mikrosementti – Suomen Betonileimasimelta jo vuodesta 2008

  • Pavicem Mikrosementillä on jo 10 vuoden käyttökokemus Suomessa
  • Tuotetta on käytetty tätäkin kauemmin Euroopassa sekä muualla maailmassa
  • Tämä mikrosementti valmistetaan laadustaan tunnetulla Espanjassa Pavicemin tehtaalla. Tehtaan valmistusolosuhteet ovat erittäin valvottuja.
  • Pavicem Mikrosementti on 2 komponenttinen tuote (jauhe ja acrylcem), mikä tekee tuotteesta erityisen joustavan sekä lisää sen tartuntaominaisuuksia
  • Tuotteen yhteensopivuus on testattu Miran vedeneristeiden kanssa
  • Kestää hyvin kuumaa ja kosteutta, sopii niin kylpyhuoneeseen kuin takankin päälle
  • Voidaan asentaa jopa suoraan vanhojen laattojen päälle, jos niiden alla oleva pohja on kuiva ja tukeva
  • Mikrosementti on rehellinen: se ei peitä alleen mahdollista piilevää kosteusongelmaa

Mikrosementti, ”Pavicem Micromortero”, värillinen sementtipohjainen erittäin ohut pinnoite. Koska tuotteelle ominaista on, että sen pinta on sileä mutta elävä, on jokainen kokonaisuus todella uniikki. Mikrosementti sopii hyvin erilaisiin kohteisiin ja kokonaisuuksiin. Pinnan viimeistelystä riippuen mikrosementin ulkonäkö voi vaihdella puolihimmeästä kiiltävään. Siihen on myös mahdollista lisätä hilettä, jotta pintaan saadaan helmiäistä ja säihkettä.

Kuvassa yleisimmät perussävyt

Laajasta 60 värin valikoimasta löytyy sävy jokaiseen sisustuskokonaisuuteen. Nykypäivän sisustuksissa suositaan paljon aitoja harmaita betonipintoja, värikartastamme löytyvillä harmaan eri sävyillä päästään helposti ja edullisesti aidon betonipinnan tunnelmaan. Suosituimmat sävymme Tuhka, Savu ja Usva on kehitetty Suomen Betonileimasimen ja Pavicem tehtaan yhteistyönä – eli juuri meille suomalaisille.

Mikrosementti sekoitetaan akryyliin ja liipataan teräslastalla seinään, lattiaan, portaisiin tai vaikkapa keittiön työtasoon. Teräsliippaus ja asentajan työtekniikka antavat mikrosementille sen elävän ja ainutlaatuisen pinnan. Akryylin ansiosta pinnoite on luja ja erittäin kestävä mutta kuitenkin myös joustava. Pinnoitteen kokonaispaksuus on vain muutamia millimetrejä. Kohteesta riippuen pinta voidaan lakata polyuretaanilakalla puhtaanapidon helpottamiseksi.

Tutustu tuotteeseen lisää maahantuojan korisivuilla: http://sbl.fi

Yritys:

MindSeekers Oy, Espoo
Y: 2432940-2

kysy@pinnoittaja.fi

040-722 4566

Tervetuloa seuraamaan:
Facebook
Instagram
Twitter
E-mail
LINKEDIN
Ylös